Starters

Scherpe aanbieding

Zeker in het begin is het ontzettend belangrijk dat u zichzelf op de juiste manier naar uw potentiele klanten presenteert. Wemago, zelf ook een starter (echter wel met vele jaren ervaring) wil u daarom een speciale aanbieding doen.
Voor € 500,- ontwikkelen wij samen uw logo, visitekaartje (u ontvangt tevens 1000 stuks) en een eenvoudige, maar zeer nette, website op basis van 5 pagina's (inclusief contactformulier). Heeft u andere wensen, neem dan gerust contact met mij op. U kunt altijd vertrouwen op een scherpe prijs en goede service.

Op zoek naar iets anders?

Het is altijd mogelijk een aangepaste offerte te vragen. Misschien wilt u slechts alleen een logo hebben of juist alleen een website? Het is uiteraard ook mogelijk om een website te ontwikkelen waarin u zelf de teksten en afbeeldingen kunt beheren. Neem gerust contact op en er komt spoedig en vrijblijvend een scherpe offerte naar u toe.

Over Wemago

" Wij besteden altijd met een vertrouwd gevoel ons werk uit aan Wemago. De snelheid en service is altijd van prima kwaliteit. "

Clemens Teunissen

Directeur
Grafisch Team Digipage BV

" Zelf ook een starter, heb ik altijd naar volle tevredenheid kunnen samenwerken."

Patrick Maris

Marisvlees.nl